palthe zandstraat
shutterstock_121703908
palthe parkweg
shutterstock_106005056
palthe bellestein

Ervaren Stomerij

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Green Cleaning

Sinds 2011 is er bij ons een reinigingsmethode beschikbaar die echt milieu vriendelijk is. Reiniging en met Green Earth houdt in dat alle gebruikte middelen volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Reparaties en Aanpassingen

Wij verzorgen voor u het totaalonderhoud van uw kleding en ander textiel, dus naast de reiniging ook eventuele reparaties. Het vastzetten van een naad of het aanzetten van een knoop lossen wij graag voor u op.

Verhuur Hagerty Taprijtreiniger

   • Dagdeel (4 uur)  € 10,00
   • Huur per dag € 15,00 / weekend € 22,50  +
   • Shampoo  20-30 m2 € 20.95  / Shampoo  40-60 m2  € 29.95
   • S.O.S. (hardnekkige vlekken) € 9,85
   • Reservering aanbevolen.

tapijt

Het perfecte systeem voor een hygiënisch schoon tapijt
Tegen vetvlekken staat uw stofzuiger machteloos. Vuildeeltjes maken uw tapijt tot een voedingsbodem voor bacteriën, ze tasten de vezels aan en laten de kleuren verbleken. Daarom heeft uw (kostbare) tapijt HAGERTY nodig. U houdt een hygiënisch schoon tapijt over, met fris ruikende vezels die tegen snelle her-vervuiling bestand zijn. De kleuren lijken weer als nieuw.

Ook voor bescherming tegen allergieën
Uit allergieonderzoek is gebleken: HAGERTY werkt anti-allergeen en helpt om allergieën ten gevolge van huisstofmijt te voorkomen.

Het tapijtreinigings principe
Met de Hagerty machine wordt in één beweging een mengsel van Hagerty Spray-Ex tapijtreiniger en water in het tapijt gesproeid en vrijwel gelijktijdig weer opgezogen.
De krachtige werking van de vloeistof zorgt voor een snel en hoog reiniging resultaat. Het gereinigde oppervlak is door de geringe restvochtigheid na enkele uren weer beloopbaar. Katoenen tapijt blijft meestal wat langer vochtig.

De Hagerty sproei-extractie tapijtreinigingsmachine
Zowel de Hagerty V als zijn opvolger de Hagerty 100 machine zijn inmiddels beproefde apparaten: ze onderscheiden zich niet alleen door de robuuste techniek maar ook door de uitgesproken flexibiliteit bij de toepassingen. U kunt de Hagerty machine gebruiken bij het reinigen van kamerbreed tapijt, karpetten en berbers maar ook met een speciaal hulpstuk bij het reinigen van gestoffeerde meubels, trappen, autobekleding en matrassen.

© Copyright 2014 - Palthe Stomerij Veenendaal