palthe zandstraat
shutterstock_121703908
palthe parkweg
shutterstock_106005056
palthe bellestein

Ervaren Stomerij

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Green Cleaning

Sinds 2011 is er bij ons een reinigingsmethode beschikbaar die echt milieu vriendelijk is. Reiniging en met Green Earth houdt in dat alle gebruikte middelen volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Reparaties en Aanpassingen

Wij verzorgen voor u het totaalonderhoud van uw kleding en ander textiel, dus naast de reiniging ook eventuele reparaties. Het vastzetten van een naad of het aanzetten van een knoop lossen wij graag voor u op.

Wij beschermen het milieu!

De wereld waarin en waarop we leven is ons milieu: de grond, het water, de lucht, alles. Ondertussen is iedereen er net als wij wel van overtuigd dat we zuinig moeten zijn op ons milieu. Zuinig op de kwaliteit van ons zee- en ons drinkwater, de aarde, de lucht, enzovoort.

Wij, als stomerij zetten ons in voor een duurzame en gezonde wereld. Met z’n allen kunnen we helpen de balans tussen mens en natuur weer te herstellen en de aarde, onszelf en de volgende generatie een toekomst te bieden door te kiezen voor duurzaamheid. Doet u ook mee met ons ?

© Copyright 2014 - Palthe Stomerij Veenendaal