palthe zandstraat
shutterstock_121703908
palthe parkweg
shutterstock_106005056
palthe bellestein

Geen Stomerijgeur

Geen stomerijgeur meer aan uw kleding, uw kleding ruikt als nieuw en is weer brandschoon. In dit aspect onderscheid Palthe Stomerij Veenendaal zich van de concurrentie!

Geen Slijtage

Door het gebruik van biologische middelen sluit uw kleding veel minder snel, waardoor uw kleding natuurlijk langer mee gaat! Ook hierin onderscheid onze groene stomerij zich van de rest.

Kreukherstellende Kleding

De hardheid van de agressieve reinigingsmiddelen is niet meer aanwezig: uw kleding voelt zijdezacht aan. Dit alles door zachte kreukherstellende reinigingsmiddelen!

Goed voor uw huid

Een zeer belangrijk voordeel is dat u, dankzij het gebruik van natuurlijke middelen, geen angst hoeft te hebben voor huidirritatie of andere allergische reacties

GreenEarth Cleaning

Exclusief bij Palthe Stomerij Veenendaal : GreenEarth Cleaning. U mag meer verwachten van de stomerij. Kies voor echte kwaliteit ! Laat u niet verleiden door de supermarkt stunter. Ook hier geldt: goedkoop is vaak duurkoop

De meeste mensen denken dat alle stomerijen hetzelfde zijn. Op dit moment kunt u echt overal uw kleding laten reinigen, van supermarkt tot kleermaker van benzinestation tot warenhuis. Van oorsprong is de stomerij een echt ambachtelijk beroep, en hoe kleiner het bedrijf, hoe beter de controle op het gehele bedrijfsproces. Hoe meer depots, hoe meer personeel en kosten wat altijd ten koste gaat van vlekverwijdering en de afwerking van kleding (strijken). Ook de keuze in de zogenaamde biologische/groene stomerijen is onduidelijk geworden. Vroeger werd er gereinigd in Perchloorethyleen, dit is een chemische stof wat schadelijk is voor milieu en mens en dier, en uiteraard uw kleding.

Biologisch product

     • GreenEarth Cleaning D5 (siliconen/ zand) = Niet-chemisch produkt (natuurproduct)

Het GreenEarth Cleaning proces maakt uw kleding prachtig schoon, zonder bijwerkingen. Ook ziet uw kleding er beter uit en gaat langer mee. Prachtig schoon zonder schadelijke stoffen.

‘Dry cleaning’ is niet echt droog. De ‘droog’ in een dry cleaning (stomerij) betekent schoonmaken in een andere vloeistof dan water. GreenEarth Cleaning gebruikt een pure silicone vloeistof, dat is gemaakt van zand. Ook al zuiveren en recyclen we constant GreenEarth Cleaning siliconen in de machine, mocht het in het milieu terecht komen, dan zou het veilig worden afgebroken naar zand (SiO2) en kleine hoeveelheden van water en CO2.

GreenEarth Cleaning is:

     • niet gevaarlijk of giftig voor het milieu
     • veilig voor werknemers en klanten
     • irritatie- en allergievrij

Het verschil dat je kan zien, voelen en ruiken. Kleding dat gereinigd is met GreenEarth Cleaning is helder, zachter en frisser.

     • Helder, omdat GreenEarth Cleaning niet trekt aan de kleurstof en niet de kleur laat vervagen zoals agressieve schoonmaak processen dat doen. Zo blijven de kleuren mooi en fris en krijg je niet het grijze effect.
     • Zachter, omdat GreenEarth Cleaning niet aan de natuurlijke olieen komt, dat textiel en natuurlijke vezels zo zacht maken. Sterker nog, het kan zelfs de kwaliteit verbeteren.
     • Kleding dat met andere middelen wordt gereiningd hebben altijd een bepaalde geur. De meeste mensen vinden dit niet fijn.

De voordelen in het kort:

     • Zijden stoffen behouden hun glans en schittering.
     • Wol ziet er niet uitgewassen uit.
     • Truien blijven zacht.
     • Jurken en kostuums blijven hun vorm houden.
     • En leer dat niet ‘uitgehongerd’ eruit ziet.
     • Kralen, lederen bekleding, speciale knopen, metalen vezels, gewaxt denim en toegepaste afwerkingen zijn veilig bij ons.
     • Zelfs kleding met een label ‘do not clean’ dat wel beschadigd kan worden met chemicaliën zijn veilig met GreenEarth Cleaning.

De wetenschap achter ons verschil

GreenEarth siliconen zijn anders:

     • Het is licht van gewicht en voorzichtig, heeft een lage oppervlakte spanning en is niet-reactief. Het maakt schoon door te glijden door de vezels, vlekken aan te trekken, en ze vervolgens in te smeren zodat ze wegglijden, zonder te wrijven, op te zwellen of te beschadigen.
     • GreenEarth kan ook gezuiverd worden zonder de intense energie processen die nodig zijn voor chemicaliën. Geoptimaliseerde filtratie technologie maakt het mogelijk om met GreenEarth, 50% minder energie, water en wasmiddel te gebruiken, dan elk ander gebruikelijk stomerij en/of hoog rendement wasserij.

© Copyright 2014 - Palthe Stomerij Veenendaal