palthe zandstraat
shutterstock_121703908
palthe parkweg
shutterstock_106005056
palthe bellestein

Ervaren Stomerij

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Green Cleaning

Sinds 2011 is er bij ons een reinigingsmethode beschikbaar die echt milieu vriendelijk is. Reiniging en met Green Earth houdt in dat alle gebruikte middelen volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Reparaties en Aanpassingen

Wij verzorgen voor u het totaalonderhoud van uw kleding en ander textiel, dus naast de reiniging ook eventuele reparaties. Het vastzetten van een naad of het aanzetten van een knoop lossen wij graag voor u op.

Wij verzorgen ook al uw bedrijfskleding!

Een visitekaartje voor uw bedrijf: aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding.

Personeel in banken, horeca, winkels, garages, tandartspraktijken en serviceverlenende diensten wordt steeds vaker uitgerust met representatieve kleding.het doel hiervan is meer uniformiteit en professionaliteit uit  te stralen. Ook de strengere regelgeving betreffende veiligheid en hygiëne dragen hierin bij.

Wanneer wij het reinigen van uw bedrijfskleding voor u mogen verzorgen, kunt u rekenen op kwaliteit. Wij kunnen de kleding bij uw bedrijs gratis ophalen en weer afleveren.

Wij hebben een groot aantal activiteiten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Voor u een hele zorg minder !

© Copyright 2014 - Palthe Stomerij Veenendaal