palthe zandstraat
shutterstock_121703908
palthe parkweg
shutterstock_106005056
palthe bellestein

Repareren van kleding

Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het op maat maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Wij bieden u ook de service om uw schoenen te laten repareren door een gecertificeerde schoenhersteller. Reparatie’s zoals hakken maken, verzolen, inlegzolen repareren, een nieuwe rits of stikwerk zijn geen probleem. U levert uw te repareren schoenen in en u kunt ze daarna gerepareerd bij ons afhalen. Uiteraard staat het u vrij om ons te vragen naar de mogelijkheden voor schoenreparatie.

Het is vanzelfsprekend dat wij ook het onderhoud van uw schoenen voor onze rekening kunnen nemen. Schoenen behandelen met professionele schoensmeer of verf, veters vervangen of het ‘gewone’ onderhoud aan uw schoenen is geen enkel probleem.

© Copyright 2014 - Palthe Stomerij Veenendaal